COMPOSER, CONDUCTOR, DOCENT, JURY MEMBER FROM HASSELT, BELGIUM

fullsizeoutput_1464

Kerkmuziek van nu (2)

De mooiste eigentijdse klassieke kerkmuziek uit Nederland en Vlaanderen – is een dubbel-CD geworden in 2020 uitgebracht door de Stichting Nieuwe Kerkmuziek Nederland met als nummer SNK 2020-01/02.
Deze dubbel-cd bevat een selectie van kerkmuziek die in de afgelopen tien jaar op CD is verschenen. Het gaat om koormuziek die aansluiting zoekt bij de traditie van de klassieke muziek wat niet wil zeggen dat dit ‘ouderwets’ klinkt! In tegendeel: ook de klassieke kerkmuziek van vandaag is eigentijds! (Dirk Zwart)
Ik ben erg verheugd dat men mijn werk ‘Domine Deus in simplicitate Cordis mei ‘ (uitgave ‘Koorenstem Antwerpen’ – voor gemengd koor a capella – heeft uitgekozen voor dit project. Kamerkoor Maastricht , dat onder mijn leiding staat, heeft dit puik uitgevoerd!
Veel luisterplezier!